top of page

Westende

Fietsen en wandelen

In Westende zijn er een tal van wandel- en fietspaden. Routes met uitzicht langs de kustroutes, duingebieden, de rustige fietspadjes over het platteland en de pittoreske dorpjes. 

Water - en strandsporten

Met de komst van het sportstrand en de surfclub ‘De Kwinte’, is er gegarandeerd plezier verzekerd. Deze locatie, niet ver gelegen van Sint-Laureins is een volwaardig watersportcentrum voor jong en oud! Geniet dus van sport, fun & party. 

Gastronomie

In en rond Westende zijn een tal van gastronomische restaurants gelegen. Wens je liever de klassieke keuken of ben je toch een voorstander van de nieuwe keuken? Genoeg keuze uit de samengestelde lijst van Toerisme Middelkerke.

Beachbars

Beachtbars overal. Met zijn 8 bars op het strand, heeft Middelkerke er de meeste van de hele kustlijn. Vanaf de paasvakantie tot half oktober kan je genieten van een cocktail met je voeten in het zand.

Westfront 

Westfront is een interactief centrum in Nieuwpoort. Alles draait er rond de onderwaterzetting van de IJzervlakte tijdens WO I.  Het sluizencomplex, De Ganzenpoort, zorgde er onder andere voor dat wij de Duitsers hebben verslaan. 

Themaweekenden Middelkerke

Jaarlijks organiseert Toerisme Middelkerke evenementen. De weekenden draaien steeds rond een thema. Denk maar aan de bierweekend, cowboyweekend, champagneweekend, Belle Epoque weekend etc. 

Deze weekenden zijn steeds de moeite waard om af te komen naar Middelkerke. 

Plopsaland

Kom een weekje genieten met het hele gezin en plan een daguitstap naar Plopsaland De Panne. Plezier gegarandeerd. Sinds enkele jaren, vind je er ook Plopsaqua, een overdekt luchtzwembad. 

bottom of page